Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6925963 www.bgdnes.bg

Най-секси учителката се жени

     

Силвия Зубева ще се врече във вечна любов на волейболиста Тодор Скримов

Най-сексапилната учителка у нас ще се омъжва, разбра "България Днес".

Силвия Зубева, която нашумя преди повече от 3 години със своите снимки от първия учебен ден, ще се вземе с дългогодишния си приятел - волейболиста Тодор Скримов.

През миналата година те подписаха граждански брак, а сега ще се врекат и пред Бог.

За сватба напира Зубева, която винаги е мечтала, като всяка жена, да се види като булка. Скримов намира дупка в тежката си програма през лятото и двамата ще се станат законно семейство и пред Господ.

Реклама

Посрещачът на националния отбор по волейбол и сексапилната даскалка имат и дете. Бебето им е момиченце и през август ще навърши годинка.

Скримов и чаровната му половинка вече са планирали цялото празненство. Те ще вдигат пищна сватба, за каквато винаги си е мечтала Зубева. Кумове на двойката ще бъда съотборникът на Скримов в националния отбор по волейбол Виктор Йосифов и прекрасната му приятелка Виолина. Освен капитана на "лъвовете" и останалите играчи на „трикольорите“ ще присъстват на най-щастливия ден за Скримов и Силвия.

Въпреки че е разкъсван от постоянни пътувания за срещите от Лигата на нациите, волейболистът също помага в подготовката за сватбата. Той иска да направи деня за своята половинка незабравим и се старае адски много.

Волейболистът и сексапилната учителка са заедно от няколко години. Първата крачка прави Скримов, който вижда снимките на сексапилната учителка в новините и й пише в социалните мрежи. Скоро след първата им среща те стават двойка и признават, че са един за друг.

"Спечели ме с доброто си възпитание", призна преди време Зубева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама