Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6926228 www.bgdnes.bg

Сръбнали чалгарки налитат на клоун

Купонясващи чалгаджийки налетяха на беззащитен клоун!

Арена на закачливото поведение стана невинен детски рожден ден. Фолкпевицата Рени събра малчугани и приятелки, за да отпразнува 9-ия рожден ден на малкия си син Аспарух. Масите бяха отрупани като от времената на "Балкантурист" - дълги кебапчета, сочни пържоли, микс от снежанки и руски салати и грамадни пърленки. А празнуващите деца са били цяла армия и са кръстосвали от край до край тузарската къща на фолкпевицата.

Рени организирала и второстепенно парти, на което покани най-близките си приятелки. Сред купонджийките се открояваше колежката й Есил Дюран. Двете бяха много популярни в миналото и бълваха хит след хит, но в момента са изместени от по-младите чалга дарования и музикалните им кариери са в застой като нивото на река Дунав в сантиметри край Турну Северин и Мохач.

Реклама

Кулминацията на партито настъпи с идването на клоун, който да забавлява рояка от малчугани. Децата запищели от радост, щом зърнали веселия чичко, и веднага го наобиколили. След наздравиците с бяло вино клоунът бил заграден и от чалгарките, а самата Рени се включила в игрите, като се опитвала да пука балони и да изпълнява закачливите нареждания на клоуна. В един момент цялото внимание на шута било превзето от майките, а децата били отпратени към масата с вкусната торта.

"Честит Рожден Ден на моето слънчице Аспарух! Бъди заобиколен с прекрасни изненади и усмивки! От сърце ти желая все така да си слънчево дете, да имаш истински приятели до себе си и да радваш всички с твоите успехи!", написа прочувствено послание Рени към детето си. На партито присъства и големият й син Борис, който също с удоволствие се включи в забавленията. С бащата на децата си Борис чалгарката е разделена от дълго време, като в близкото минало имаха тежки пререкания, но вече са нормализирали отношенията си в името на спокойствието на наследниците си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама