Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6927490 www.bgdnes.bg

Тейлър Суифт пя в дует с Найл Хоран на "Уембли" (Видео)

Тейлър Суифт изненада феновете, като покани Найл Хоран на сцената в първия от двата си концерта в две последователни вечери на лондонския стадион "Уембли", за да изпълни песента си "Slow Hands", съобщи Контактмюзик.

Певецът от "Уан дайрекшън" се присъедини към изпълнителката на хита "Delicate" на сцената и двамата изпълниха заедно песента му "Slow Hands". Суифт заинтригува феновете, като заяви, че специалният й гост вече е пял няколко пъти на "Уембли". Като си има предвид, че по същото време Ед Шийран, с когото тя неведнъж си е сътрудничила, изнасяше свое собствено шоу в Кардиф, Уелс, феновете се питаха кой ще е гостът, предава БТА.

Реклама

Представяйки ирландския любимец на феновете, тя заяви: "Когато за пръв път се залавяш с нещо, искаш да почерпиш опит от човек, който вече е минал по този път. Развълнувана съм, че ще поканя да се качи на сцената изпълнител, който вече няколко пъти е пял на "Уембли". Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че Найл Хоран е тук?".

Изпълнителят на песента "This Town" няколко пъти е пял на "Уембли" заедно с Хари Стайлс, Луис Томлинсън и Лиъм Пейн от "Уан дайрекшън" и бившия член на бандата Зейн Малик. Хоран дебютира като соло изпълнител на "Уембли" миналата година в рамките на Летния бал на радио Кепитъл Еф Ем.

По-рано по време на същия концерт Чарли Екс Си Екс и Камила Кабело се качиха на сцената, за да изпълнят заедно със Суифт нейния хит "Shake It Off". Концертът бе от турнето по стадиони "Reputation" на Тейлър Суифт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама