Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6928665 www.bgdnes.bg

Азис с кола за 200 бона

Кралят на попфолка с "Мерцедес" последен модел

Азис бръмчи със звяр за 200 бона, видя "България Днес". Новата придобивка на краля на попфолка у нас е на любимата му марка "Мерцедес".

Луксозното возило е с всякакви екстри и е произведено през миналата година. Предните коли на ромския славей също бяха на този производител. Азис е маниак на тема лъскави автомобили и често ги сменя, въпреки че вади яки пачки за тях. Той обича да яхва мощни зверове, с които да пришпорва из магистралите и булевардите у нас.

Реклама

Азис купува колата си директно от завода в Германия и плаща цялата сума в кеш.

Папараците на вестника забелязаха костинбродския славей да обикаля софийските улици с новата си кола. Като истински гъзар Азис не кара сам звяра.

Той си е наел шофьор, който да управлява мощното возило, което бръмчи като тигър. Мъжът, който кара колата на Азис, чинно изчака своя шеф, докато той бе на процедури в един от най-елитните салони за красота в София. Азис обича да се разкрася и няколко пъти в седмицата ходи по салоните, където я си убива бръчките, я си слага маски за лице.

Облечен неглиже с потник и шорти, както и с любимата си черна шапка, Васко веднага се засили към новото си бижу. Преди да се качи в колата, той отвори багажника и оттам извади документи, които наснима няколко пъти.

След това ромският славей се качи на задната седалка и даде няколкоминутни инструкции на своя подчинен. Веднага щом му разясни какви задачи трябва да свършват и къде трябва да отидат, шофьорът отпраши с мръсна газ.

Реклама

За разлика от повечето хора, които карат скъпи и лъскави коли, Азис решава да не слага тузарски номер на новата си кола. Тази услуга струва няколко хиляди лева и Васко смята, че може да си ги спести, след като дава толкова много кеш за колата.

Въпреки че Азис е във финансова криза, той все пак успя да отдели 200 бона за новата си кола. Както е известно, преди време кралят на попфолка загуби апартамента си в квартал "Манастирски ливади". Банката на няколко пъти прави отсрочка на Азис, но той така и не погаси задълженията си и се заложи НАП да му го вземе.

Близки на ромския славей споделиха преди време, че на него му е адски тежко за загубата на любимия му апартамент.

"Прие го трудно" - обясниха пред вестника авери на Васко.

Сумата, за която Азис купи новата си кола, е умопомрачителна за повечето българи, но не и за краля на попфолка. За участие у нас роденият в Костинброд певец лапа по 15 бона на вечер. Простата сметка показва, че на Азис са му нужни точно 13 изяви, за да събере парите за новата си кола.

Реклама
Реклама
Реклама