Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6946611 www.bgdnes.bg

Актриса дари Салпаров със син

Актрисата Ралица Паскалева дари волейболната звезда Теодор Салпаров със син. Тя стана майка за първи път на 3 юли.

Паскалева, станала известна с ролята на акушер-гинеколога д-р Стилянова в сериала "Откраднат живот", и любимият й кръстиха малкия Максим. Бебчето проплака за първи път в столичната специализирана Първа акушеро-гинекологична болница "Света София". То е с тегло 3,500 кг и дължина 52 см. По време на раждането е присъствал и гордият татко, който в момента е в кратка почивка от ангажиментите си с националния отбор.

Реклама

Всичко е минало добре и майката и бебчето са в отлично състояние. До няколко дни те ще се приберат у дома.

Паскалева и Салпаров са заедно от малко повече от година. Връзката им започна през лятото на 2017 година. Тогава се запознават благодарение на общи познати. Първата им истинска среща е на летището, където Ралица посреща волейболиста след мачове на националния отбор в Аржентина. От тогва двамата са неразделни.

Че ще стават родители се разбра в началото на годината, като бебето беше планирано. За актрисата това е първо дете. За Салпаров - второ. Той има голям син Георги от бившата си съпруга - тв водещата Бойка Делиева. Именно по-големият наследник на либерото е най-щастлив от появата на по-малкото си братче.

Снимка: 04-05-салпарова

Текст: Паскалева дари Салпаров с втори син

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама