Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6949663 www.bgdnes.bg

Личо Стоунса: С Лили още се уважаваме!

Голямата любов на Иванова след месец навършва 69 г.

Китаристът Илия Караянев вдига в Пловдив купон с музиканти за ЧРД

Примата на родната естрада Лили Иванова забрави голямата си любов - Личо Стоунса. Илия Караянев-Личо ще навърши 69 години на 27 юли и цял Пловдив ще се включи в пиршествата за рождения ден на един от най-добрите бг китаристи. "Лили ме забрави. С нея не контактувам от доста време, но това не значи, че не се уважаваме", сподели Караянев за отношенията си с примата на родната естрада.

Виртуозният китарист и емблемата на естрадата въртят забранена любов, докато тя все още е женена за Янчо Таков. "Не исках да продължим, за да не си разваля семейството. От тогава доста сме се засичали, но да сме приятели, не сме", сподели още Личо.

Според създателя на Лили Иванова и неин бивш втори съпруг Здравко Радоев Личо, с когото са първи приятели, е голямата любов на примата ни. "Двамата бяха лудо влюбени. Изкараха си връзката, защото Лили подаде молба за развод с Янчо. Но Личо не цепеше басма никому, най-малкото на нея. Може би това му качество й харесваше много по онова време", разказва днес Здравко Радоев. Според него алкохолът е разделил Лили и Илия. "Тя едва преживя раздялата си с Личо", категоричен е вторият мъж на примата. После се появил Асен Гаргов, който се вмъкнал в леглото й. Двамата с Гаргата правят едни от най-популярните дуети през 80-те, свидетелства още култовият музикант Здравко Радоев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама