Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6953635 www.bgdnes.bg

Българка се сродява със Синди Крауфорд

Щерката на София Кузева омая сина на световноизвестната манекенка

19-годишната красавица - Криста Панчо Чернева, омая с хубост и чар сина на топмодела Синди Крауфорд - Пресли Гербер, похвали се таткото на момичето - Петър.

И Криста, и Пресли са модели от ревю на Хуго Бос по време на Седмицата на модата в Берлин. Именно от там двамата стават неразделни - заедно ходят на обяди, вечерите им са посветени на разговори, а през другото време се държат за ръце, споделиха близките им.

Реклама

От няколко месеца насам нашето момиче прави смели стъпки в германското кино и френската мода. Тя е дъщеря на актрисата София Кузева - екранната Дана от филма "Вчера", и Панчо Чернев - актьор, който е и шеф на Българския културен център в Берлин.

Но Криста отдавна е излязла от сянката на родителите си и вече се радва на по-голяма популярност от тях в Германия, където живее и учи.

Само преди няколко месеца се състоя премиерата на едно от най-гледаните криминалета в ефира на телевизия ZDF, където Криста играе.

Родителите на Криста са най-добрите й съветници, а актьорството заема все по-сериозно място в нейния живот.

"Гордеем се с нашето момиче. Знаем, че в момента за нея са важни кориците, в които я виждаме, но по-трогващи са нашите срещи. Много сме сплотени", споделя красивата майка на Криста - София Кузева.

Реклама
Реклама
Реклама