Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6955755 www.bgdnes.bg

Хърватките с едни гърди пред англичанките

В деня на големия полуфинал между Хърватия и Англия битката се пренася от футболния терен и към трибуните. Там една камара красиви мацки ще подкрепят своите половинки.

Едни от най-впечатляващите сексбомби на световното първенство са гаджетата и жените на хървати и англичани. Целият свят обсъжда кои са по-красиви.

Реклама

Хърватската Шакира е считана за мацка №1 в лагера на "шахматистите". Става въпрос за Изабел, която е съпруга на Матео Ковачич. Двамата се запознават в църквата, а сега са най-горещата двойка на Хърватия. През 2010 година Изабел Андриянич е част от църковния хор. Тя е завършила икономика в Загреб, а със сестра й имат успешна фирма за детски обувки, които сами моделират.

В същото време Изабел непрекъснато показва чувствата си към Матео, с когото продължават да са все толкова влюбени. В момента тя е в Русия, където неизменно подкрепя своя любим и неговите съотборници. Изабел и Матео се женят през юни 2017 г. Наричат я хърватската Шакира заради голямата й прилика с колумбийската поп звезда.

Певицата Франка Бателич е друга сексбомба в националния тим на хърватите. Тя е приятелката на капитана Ведран Чорлука. Франка нашумя покрай телевизионно музикално шоу. Чудите се защо звездата на "Барселона" Ракитич вкарва дузпите с такава лекота? Само вижте каква жена има той до себе си. Запознават се в ресторант в Севиля, където Ракел е сервитьорка.

Да не забравяме, че една от най-големите фенки на Хърватия е и самият президент на страната Колинда Грабар-Китарович. Тя показва пищни форми от трибуните на всеки мач, облечена във фланелка на футболния отбор.

В Англия също имат с какво да се похвалят. Националът Деле Али получи специална подкрепа преди 1/4-финала с Швеция на световното. Той прекара почивния си ден след драматичния успех над Колумбия със своята половинка - Руби Мае. Красивата манекенка е в Русия и блести на трибуните на стадионите, на които играят "трите лъва". Сега тя го надъхва подобаващо и за битката с Хърватия.

Пищен бюст вади жената до Кайл Уокър. Ослепителната му приятелка Ани Килнър наскоро обяви, че иска четвърто дете от английския национал. Тя ще стиска палци този път да е момиченце. Красавицата и футболистът имат трима синове.

Реклама
Реклама
Реклама