Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6955761 www.bgdnes.bg

Ексдепутатът от БСП Георги Анастасов: Дара е пачавра!

Порнографията е за нощни предавания, не за посред бял ден, скача политикът

Уличници и пачаври облъчват обществото от екрана! Така скочи на певицата Дара бившият депутат от БСП Георги Анастасов. Дългогодишният политик се възмути от видео на певицата в сутрешно предаване, в което тя е по възтънко бюстие, от което провокативно изскачаха зърната на гърдите й.

"Разврат! Римската империя е загинала поради дивия и крещящ разврат! България е паднала под турско робство заради дивия и крещящ разврат", пише още под снимките на провокативната певица Анастасов.

Реклама

Възмущението на политика е заради тоалета на Дара, но и заради факта, че "е отвратително пачаври да ходят по телевизиите и да облъчват децата", призна самият той пред "България Днес". Гневът на Анастасов не е утихнал, въпреки че видеото с бюстието на Дара е отпреди няколко дни. По думите на бившия червен законотворец Дара няма от какво да се обижда, тъй като той визирал всички, които се държат като младата певица, показвайки голотии рано в телевизионния ефир.

"Казах, че развратът ще съсипе държавата, което е истина! Не визирам тази жена, а че това е грозно! Достатъчно хора с отвратително поведение виждам. Не харесвам в официални новини и предавания, не нощни, не порнографски и еротични, да ходят голи жени и мъже! Не мога да си представя това да продължава да се афишира! С жени и мъже, които показват само сексуални пози, България няма да оцелее. Помислете какви семейства ще създават! И тези хора, ако ги попитате най-елементарни въпроси, няма да ви отговорят", възмути се и пред "България Днес" Анастасов. По думите му е "грозно да се показват успели хора, които са успели само със сексуалността си". И уточни, че "хич не ме интересуват коментарите на другите" относно позицията му спрямо изпълнителката на "Недей".

Анастасов няколко пъти натърти, че въпреки коментара си под видеото на Дара нямал предвид точно нея. На въпрос на "България Днес" дали ако под негова снимка някой напише "корумпирани бандити грабят България", няма да се обиди, ексдепутатът бе категоричен. "Ако съм корумпиран, би трябвало да се обидя, ако не съм, няма да се обидя."

Подобна е и позицията на самата Дара, установи проверка на "България Днес". Младата певица дори не си прави труда да чете злостните коментари по свой адрес с мотива, че не иска да се натоварва. Продуцентите й от "Вирджиния рекърдс" обявиха пред "България Днес", че няма да коментират изказванията по адрес на звездата си, дори да идват от човек, изпратен да представлява страната в парламента.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама