Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6957095 www.bgdnes.bg

Тифозите полудяха по Роналдо

Тифозите на "Ювентус" буквално полудяха след трансфера на Кристиано Роналдо в клуба. Носителят на "Златната топка" премина при "бианконерите" от "Реал" (Мадрид) срещу сумата от 105 млн. евро.

Веднага след като новината за пристигането на португалеца в Торино излезе, онлайн магазинът на клуба се срина. Сървърите на сайта не са издържали от наплива на фенове, желаещи да се сдобият с фланелката на Кристиано. Пред официалния магазин на "Старата госпожа" в града също беше страшно. Стотици се редяха на опашка, за да се сдобият с мечтаната фланелка. След закупуването й позираха пред фотографите с ценния трофей.

Реклама

След преминаването си в "Ювентус" Роналдо става най-скъпоплатеният играч в света. Той ще взима по 625 000 евро на седмица. С това надмина големия си съперник Лионел Меси. Според последния си договор с "Барселона" аржентинецът взима по 560 000 евро на седмица.

Голямата легенда на "Юве" Алесандро дел Пиеро приветства Кристиано.

"Роналдо е в състояние да реши всеки мач. Има страхотна техника, но бих отбелязал неговото огромно желание да побеждава. Той е крайно мотивиран и иска да бъде най-добрият. Това е отлично качество", заяви бившият нападател.

Докато в Италия всички са обзети от еуфория, в Мадрид цари покруса. Корицата на най-четеното издание "Марка" е наистина впечатляваща. На нея се появяват цели 451 топки в чест на 451 попадения на Роналдо за "Реал".

"Няма да има друг като него", е заглавието на материала.

Вестник "Ас" публикува актуална снимка от почивката на португалеца в Гърция.

"Чао, Кристиано. Беше хубаво, макар и трудно", пише изданието.

Официалното представяне на Роналдо ще е в понеделник на новия стадион на "Ювентус".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама