Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6960762 www.bgdnes.bg

Взеха лентата на Чорбаджийски

Чорбаджийски вече не е капитан на ЦСКА-София. Защитникът е разжалван лично от треньора Нестор Ел Маестро. Новият наставник връчи лентата на Николай Бодуров.

Опитният бранител се появи с нея в мача с "Рига" (1:0) от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Причината за промяната е във факта, че именно Бодуров е големият тартор в отбора.

Реклама

Ел Маестро обяви, че неговият тим не е заслужавал да спечели с по-голям резултат срещу "Рига".

"Ако трябва да бъда честен, не заслужавахме да спечелим с повече от 1:0 - каза той. - Благодаря за фантастичните реакции на нашия вратар. Като за първи мач не бяхме зле. Изглеждахме физически добре. Бяхме на същото ниво с отбор по средата на сезона. Трябваше да импровизираме, бяхме без типичен централен нападател. Щеше да стане много сложно, ако бяхме пуснали гол."

Помощник-треньорът на "Рига" Веселин Бранимиров заяви, че резултатът в София дава шансове за отбора от Латвия.

"Не успяхме да вкараме положенията, които имахме днес - обясни той. - Прекрасни намеси на стража на ЦСКА. Те не ни създадоха много ситуации за гол. Има втори мач, а този резултат ни дава шансове. Ще направим всичко възможно, за да затрудним ЦСКА и да се поздравим с успех. Има време, всичко е в ръцете на треньора. Ще има изненади за ЦСКА."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама