Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6960861 www.bgdnes.bg

Плейбой шеф води Хърватия

Мартин Захариев двойник на треньора Златко Далич

Издател на "Плейбой" ръководи националния отбор по футбол на Хърватия. Утре познавачът на женската красота ще изведе "шахматистите" във финала на световното първенство срещу Франция.

Става дума за Мартин Захариев, който години наред издаваше еротичната библия за мъжа у нас. Само че той е двойник на истинския треньор на балканската държава Златко Далич. Двамата имат уникална прилика и хиляди българи се припознават в хърватския треньор и се питат "това не е ли нашият Мартин".

Реклама

И двамата имат леко дълги коси, едни и същи черти на лицето и елегантен начин на обличане. Изобщо - като близнаци са от различни майки.

Това съвсем не е единствената прилика на треньор на световното с родна звезда. Наставникът на безславно отпадналата Бразилия Аденор Леонардо Бакши, по-известен като Тите, е като две капки вода с нашия Томас Лафчис. Ако ги видите един до друг, съвсем спокойно може да не разпознаете точно кой кой е.

И още. Както "България Днес" писа, старши треньорът на Аржентина Хорхе Сампаоли и бащата на Сузанита Орхан Мурад сякаш са братя близнаци. Приликата им е повече от очевадна.

Ето защо и българите заехме почетно място и на това световно. Макар и само с двойници.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама