Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6966287 www.bgdnes.bg

Марадона бие Боби в танците

Дон Диего награбва нигерийка, Михайлов друса гьобек на Преслава

Диего Марадона направи най-запомнящото се шоу на изминалото световно първенство в Русия. Но не на терена, а на трибуните по време на битката с Нигерия.

"Гаучосите" победиха с 2:1, а Дон Диего бе във вихъра си. Той награби пищна нигерийка в ложата на стадиона в Санкт Петербург. По време на загрявката на двата отбора Марадона гушна африканката и започна да танцува с нея. "България Днес" припомня и за други футболисти, които могат да се похвалят със завидни танцувални умения.

Реклама

Шефът на БФС Борислав Михайлов също е добър в тази част. В тотален хит се превърна видео с негово участие, на което той кърши снага под бесните ритми на хит на фолкзвездата Преслава.

"Определено Боби Михайлов е голям купонджия, що се касае за танците на дансинга. Голяма работа е, обича да танцува и да се забавлява", потвърди пред медията ни легендарният певец и музикант Сашо Роман.

Още през 90-те години на миналия век, във вихъра на еуфорията от САЩ '94 Боби Михайлов участва с танци в клипа към песента "Америка", в изпълнение на Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама