Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6966454 www.bgdnes.bg

Крисия сама на море

Детето чудо Крисия отиде на море без родителите си.

14-годишната певица е на почивка в Китен заедно с кака си Тифани. Двете са на летен лагер, който е организиран от училището им в Разград. "С майка им преценихме, че са достатъчно големи и отговорни, за да ходят на море без нас. Ние сме във Варна, а те са на юг. С нас е единствено малката ни дъщеря", разказа пред "България Днес" Марин Тодоров, баща на талантливата успешна певица.

И двете почиващи компании случили на много хубаво време, като дори по плажовете било много горещо и по-често поглеждали към отмората на сянка.

Реклама

Крисия излезе в заслужен отдих, след като имаше два много натоварени месеца. Певицата се подготвяше за изпитите в Националното музикално училище "Любомир Пипков" в столицата. "Криси се справи отлично и беше приета първа по успех от цяла България. От есента ще учи в специалност поп и джаз пеене. Много сме доволни от нея, а и учителите там са добри", обясни Тодоров. Заради големите очаквания към нея Крисия била притеснена дали ще се справи, но в крайна сметка резултатът бил отличен и тя ще продължи образованието си в едно от най-добрите музикални училища у нас.

14-годишната тийнейджърка ще пристигне в София заедно с част от семейството си, тъй като няма как да е сама в големия град. Въпреки че е изключително оправна и зряла за крехката си възраст, малката певица ще има нужда от опората на близък човек през първите месеци в столицата.

Амбициозната изпълнителка не пропусна да свърши нещо полезно и по време на почивката си. На екзотичен залив по родното Черноморие тя заснела клип към най-новата си песен. Видеото в момента се обработва и скоро ще се появи на официалната й страница в сайта за видеообмен Ютуб. Там тя вече има няколко творби, които набират сериозна популярност, а коментарите към тях са изцяло положителни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама