Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6966461 www.bgdnes.bg

Фолкпевици пъчат цици

Сочни гърди и дупета разголиха родните чалгаджийки в разгара на лятото.

Изпълнителките, които не крият прелести и във видеоклиповете си, още по-свободно се разхвърлиха по плажовете у нас и в чужбина. Най-активна в събирането на тен е Мара Отварачката. Фолкаджийката почти всеки уикенд е на родното Черноморие, където съчетава участия с лежане на пясъка. Мария намери време да отскочи и да Лазурния бряг, като си подари луксозна почивка в Монте Карло. Тя се похвали с ваканцията си пред армията от последователи в социалните мрежи, като ги засипа с десетки провокативни снимки. Майката на подрастващо момиче щедро изложи на показ гърдите си и голото си дупе, без капка свян.

Задни части показа и уж примерната Райна. Пилето на попфолка смело показа как се плацика полугола във водата, като постоянно акцентира върху наедрялото си дупе.

Реклама

Красивите гръцки плажове са предпочитана дестинация за Соня Немска през лятото и в свободното си време тя често отскача до южната ни съседка. Изминалият уикенд също бе посветен на кратка, но зареждаща ваканция в Халкидики за изпълнителката и нейна приятелка, а снимки в социалната мрежа разкриват, че двете дами са си подарили добро настроение и много хубави моменти. Феновете не спестиха комплиментите си и за страхотната форма, в която е Соня Немска, а новите снимки също показват перфектни мерки и горещ сексапил.

Към почивка на Халкидики се насочи и Татяна, като не пропусна да се похвали, че релаксира на тузарска яхта. "Смятам да си направя една по-дълга и запомняща се ваканция", коментира певачката.

С впечатляващо тяло за лятото блесна Ашли. Изпълнителката на хита "Слончето Раму" се показа по бански костюм, а почитателите й ахнаха по формите й. Също толкова впечатляваща е и визията на Дебора, която също не пропуска изгоден случай да навре в очите напомпаните си силиконови гърди, които предизвикват възторг у мъжката половина от почитателите й. И двете избират родните курорти за почивка, тъй като у нас се чувствали най-добре.

С бронзов тен и предизвикателна визия се похвали вечната провокаторка Галена. Макар и да не е на плажа, изпълнителката позира полугола с бански костюм в тигрови шарки. Галена разкри и наедрялата си фигура, което звучи логично след две раждания, но видимо не изглежда да е притеснена от това. Фолкпевицата вече има доста повече време за плажа, тъй като взе решение да работи само от четвъртък до неделя, а през останалите дни от седмицата да е близо до семейството си. Затова и за пръв път от много години тя ще има пълноценна лятна почивка, а няма да кръстосва кръчмите по родното Черноморие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама