Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6966478 www.bgdnes.bg

Гущерова чака дете

Моделката Светлана Василева, понастоящем Гущерова, е бременна!

Това шушукат близки до младото семейство, което вдигна пищна сватба миналата седмица. Плеймейтката и бизнесменът Християн Гущеров са от няколко месеца заедно, но едва преди дни узакониха връзката официално.

Въпреки огромните си финансови възможности и огромната страст към пътуванията зад граница двамата няма да отидат на сватбено пътешествие. Вместо на меден месец в далечна екзотична страна двамата ще си останат в имението в тузарския столичен квартал Бояна.

Реклама

"Да не отидат на меден месец е шокиращо! Те живеят, за да пътуват. Затова и вероятно им се е случило голямо събитие, което да промени плановете. Няма да е изненада, ако скоро Светлана обяви, че е бременна. И двамата искат да имат деца, така че това е най-логичното продължение на любовта им", коментираха пред вестника близки на семейство Гущерови.

За бременността на Светлана се заговори усилено, след като на повечето снимки от сватбеното си тържество се вижда, че се държи за корема. Тя беше изключително внимателна в движенията си и видимо се пазеше, споделят присъстващи на ВИП сватбата. В изпълнението на традиционните български ритуали плеймейтката ритна менче с цветя, от което да стане ясно какъв ще е полът на първото им отроче. Червеното цвете излязло първо, което издаде ще бебе №1 в семейството им ще бъде момиченце.

Бременността на Светлана ще излезе наяве със сигурност до месец-два, когато ще й бъде невъзможно да крие наедрялото си коремче. "Станах на 30 години и ми е време да създам семейство и да имам деца. Повечето ми приятелки вече са омъжени и аз трябва да направя тази крачка. Освен това смятам, че Християн би бил идеал", коментира преди време настоящата съпруга Гущерова.

По време на участието си във "ВИП брадър" моделката призна, че преди години е била бременна, но е загубила детето си. Тя не уточни преди колко време се е разиграла страховитата случка, но след нея изпаднала в дълбока депресия и дълго време не можела да се възстанови. От тогава още по-силно искала отново да забременее и да има детенце, за което да полага грижи.

Християн вече има един брак зад гърба си с фолкпевицата Мария, но двамата така и не успяха да създадат общ наследник. Той бащински се грижеше за доведената си дъщеря Марая и я обсипваше с подаръци. В онези времена упорито се коментираше, че фолкаджийката не можела да забременее от него, тъй като имала репродуктивни проблеми. Това излезе наяве още при опитите да има първо дете и цялата процедура отнела няколко години, докато на бял свят се появи Марая. Чалгарката така и не докачала началото на ин витро опитите, тъй като Гущеров реши да я отстрани от живота си заради разгулното й поведение, постоянното разголване и неподходящо държание в нощните заведения. Със Светлана той не се сблъсква със старите проблеми, тъй като тя нито излиза по дискотеки, нито има проблеми да забременее. И двамата с нетърпение очакват семейството им да стане от трима, дори четирима души.

Новината за бременност Светлана е твърдо решена да я пази в тайна до последно. Тя е суеверна и иска щастието й да не достига до зложелатели, които може да я погледнат с лоши очи и да то нарушат. През последните години тя преживя доста атаки срещу себе си и мъжете, с които излиза, и затова вече се е наплашила от злобата на хората. Не са малко и лъжите, които се разпространяват по неин адрес, но вече не вижда смисъл да ги опровергава.

"Християн е интелигентен, възпитан и грижовен. Да чукна на дърво, не сме се карали, въпреки че от сутрин до вечер сме заедно. Доста хора вече се опитаха да направят интрига между нас, но той показа мъжкарско поведение и ме защити", похвали се Гущерова, която вече официално е от голямото семейство на съпруга си.

Реклама
Реклама
Реклама