Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6966527 www.bgdnes.bg

Лили с нов апартамент

С просторен апартамент за впечатляващите 339 039 лв. се е обзавела Лили Иванова, показа проверка на "България Днес" в Имотния регистър. Новото жилище на естрадната прима е с впечатляващата площ от 196 квадратни метра, а към него вървят и два гаража. За разлика от повечето българи, които ползват ипотеки при покупки на ново жилище, Лили е платила в брой апартамента, показват документите по сделката.

Певицата без проблеми може да си позволи подобни суми, защото всяка години изкарва добри пари от концерти и участия в елитни заведения у нас.

Реклама

Както подобава на мегазвезда от ранга на Лили просторният имот се намира в топцентъра на София. Жилището е на броени метри от стария апартамент на певицата на елитната ул. "Оборище", където тя живее от десетилетия. Така естрадната прима може да отскача буквално и по чехли между двата имота.

Според запознати именно старото жилище е в основата на сделката. Имота в древната соцкооперация е наследен от Лили след развода й с Янчо Таков. От тогава тя живее там, но както всяко жилище и това има нужда от поне периодично освежаване.

Вместо нови тапети и боя певицата е решила да направи пълна промяна в апартамента и е започнала в него мащабен ремонт. Според запознати преустройството е планирано още в края на миналата година. След консултация с дизайнери и намиране на майстори става ясно, че ударният ремонт ще продължи дълго време, през което Лили няма да може да живее спокойно в апартамента. Това става причината легендарната певица да си потърси ново убежище и в крайна сметка да купи новия апартамент. Макар ползван само за няколко месеца, сделката си струва, обясняват брокери. По думите им цената, платена от Лили, е изключително добра и при една бъдеща продажба на апартамента тя може да си докара солидна печалба.

След пренасянето в новото жилище ударният ремонт на ул. "Оборище" стартира през пролетта на тази година.

Снимки, направени от папараците на "България Днес", показват, че Лили лично следи дали работниците си вършат работата. Почти всеки ден примата се появява на място да огледа свършеното и даде указания какво още да се направи.

След като инструктира майсторите, певицата се връща в новия си апартамент, за да се отдаде на почивка и репетиции.

Реклама
Реклама
Реклама