Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6968693 www.bgdnes.bg

Майкъл Чорни вдига сватба на 66

Майкъл Чорни, който бе една от най-влиятелните фигури в годините на прехода и дърпаше конците на много процеси, днес е почти забравен у нас.

В края на 90-те той купи единствения по това време български мобилен оператор – „Мобилтел“. Беше собственик на футболния тим „Левски“, като по негово време отборът имаше най-високия трансферен бюджет, а заплатите в клуба чупеха рекорди. Апогеят на Чорни обаче приключи през 2004 г., когато бе изгонен от България, тъй като в Израел го погнаха за пране на пари. Той дори бе издирван от Интерпол. От този момент следите му се изгубиха. 14 години след напускането на страната, Майкъл вече няма проблеми с правосъдието, живее повече от охолно, а съвсем скоро му предстои да вдигне сватба за чудо и приказ, писа HotArena.

Реклама

Избраницата на Чорно се казва Никол Райдмън и е родена в Одеса. Тя е само на 32 години и е с 34 години по-млада от него. Работила е като консултант за детски играчки, но решава да се включи в реалити – предаване в Израел, което й донася слава.

След това си създава собствен бутик за луксозни облекла, собствена марка парфюм и е била на корицата на почти всички светски списания.

С Майкъл са заедно повече от десетилетие, след като се запознават в Израел. Имат две деца – Мишел на 7 г. и Ричард – на 4 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама