Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6968810 www.bgdnes.bg

Азис се ГУШКА с МАЧОВЦИ

Точно година след "Мотел" 

Приятели не му дават да спи в легло заради цвят на кожата 

Ако и вас ви мъчи въпросът "Какво прави Азис това лято?", не страдайте повече! Ето какво прави - гушка мъже...

Кралят на попфолка се е отдал на безмерно дълга отпуска. Вярно, че пее по заведения и скоро в Бургас ще вдига мегаконцерт в Летния театър, но основно релаксира, топи се в басейни, обикаля хотели и... гушка мъже.

Реклама

Азис не налита на "чуждо" и не търси сред непознати силните усещания, а еротично обсебва свои колеги от бенда и приятели. А те, милите, нямат нищо против! Това е истинското приятелство, скрепва се с голо гушкане!

Обаче има и обратна страна този медал. Не пускат Азис в леглото, карат го да спи на земята! Сам ромският славей се оплака и пусна снимка за доказателство. На кадъра той лежи на земята и се е завил с бял чаршаф, но изобщо не изглежда доволен.

"Изхвърлен на земята да спи! Когато най-добрите ти приятели не желаят да делят легло с теб заради цвета на кожата ти", споделя натъжен Азис и добавя, че цяла нощ не могъл да диша добре, защото се търкалял под леглото.

Междувременно се отбелязва точно една година от пускането на неговия мегахит "Мотел", най-слушаната БГ песен в интернет: "56 милиона гледания! Само за година! Благодаря ти, Господи, за дарбата да пея така и че хората харесват музиката ми!"

Феновете чакат със затаен дъх следващото парче, което засега се държи в тайна и което трябва да отвее дори "Мотел".

Всички тези успехи носят не само задоволство у Азис, ами и пачки. Неотдавна топпапараците на "България Днес" го изловиха да се вози в нов звяр за 200 бона от марката "Мерцедес".

Като истински гъзар Азис не кара сам мерцедеса.

Певецът си е наел шофьор, който да управлява мощното возило. Мъжът, който кара колата на Азис, чинно изчака своя шеф, докато той бе на процедури в един от най-елитните салони за красота в София - Азис често се разкрасява. Така де, трябва да е готов за гушкане с мачовци!

Реклама
Реклама
Реклама