Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6969295 www.bgdnes.bg

Юлиан Вергов прекъсна отпуската си заради снимки advertorial icon

Един от българските сексимволи Юлиан Вергов се завръща ударно в новия сезон на докторския сериал „Откраднат живот“. Актьорът съобщи в профила си в Instagram, че снимките вече са започнали. Очакваше се те да са в края на юли, но непредвидени обстоятелства ги изтеглили две седмици по-рано. Вергов бил принуден да прекъсне отпуската си и да замине спешно за София. Обикновено той изкарва юли в караваната си на къмпинг “Арапя“.

Според продуцента на сериала Евтим Милошев основната сюжетна линия в шестия сезон ще се върти именно около героя на Вергов – д-р Банков. Той се завръща от Германия доста по-спокоен и вече няма да е хапливия и жлъчен директор на болница “Св. Кирил”.

Вергов е настоял пред главната сценаристка Христина Апостолова, която е жена на продуцента, д-р Банков да покаже съвсем различно лице от онова в четвъртия сезон, когато беше един от главните герои. Претенциите му наложили лека промяна в сюжета, твърдят осведомени. Другото, за което настоявал любимецът на женската аудитория, е отново да бъде включен любимият му мотор.

Реклама
Реклама
Реклама