Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6969484 www.bgdnes.bg

Бакалова остана кожа и кости

Ивайла Бакалова, Мис България 2001, е неузнаваема! Някогашният супермодел се е сдобила с вид на анорексичка, шушукат злобарки, които зорко следят профилите й в социалните мрежи, където миската понякога си пуска актуални фотоси.

Помен няма от екзотичното и пищно излъчване на Ивайла, която в началото на 2000 година плени с красотата си бизнесмена Румен Гайтански и която му роди дъщеря - Рая.

Реклама

В момента Бакалова е изключително слаба, но тя обяснява драстичната промяна със здравословен режим на хранене и активен спорт. От известно време насам варненката живее и работи в Дубай. В топлата страна тя се занимава с бизнес, свързан с недвижими имоти. Понастоящем е брокер и не възнамерява скоро да се завръща на родна земя. Мургавелката рядко говори с медии, но в едно от малкото си интервюта споменава, че представата на българите за несметни богатства и че тъне в лукс, са силно преувеличени.

"Някъде четох, че от сутрин до вечер разливам скъпо шампанско. Хората, които ме познават, знаят, че алкохол не консумирам. В началото дори ми беше доста трудно в Дубай, живеех сама в малко студио", контрира интригантите тя. Не просто, че не пие алкохол, но е изключила от менюто си всички храни, от които се дебелее. Бакалова се е разделила със захарта, брашното, мазните меса. Не излиза от фитнес залата и за това свидетелства плоският й корем, за който могат да завидят и 20-годишни момичета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама