Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6969497 www.bgdnes.bg

Джино: Съсипан съм!

"Сърцето е часовник и никой не знае кога ще спре", заяви с мъка двукратният победител от риалитито "ВИП брадър" по повод внезапната смърт на баща му пред "България Днес".

Джино Бианкалана не скри мъката си и сподели, че се чувства съсипан.

"Много съм зле психически. Майка ми не е добре и се притеснявам и за нея. Бяха 40 години заедно и изведнъж той си отиде. Неочаквано! Много! Опитвам се да продължа напред и да съм силен и заради нея", искрен е любимецът на зрителите и уточнява, че сега целият семеен бизнес лежи на неговите плещи.

Реклама

В началото на юни още преди да е навършил 60 години, бившият състезател по мотокрос и истинска звезда през 80-те години Георги Ташев умира в САЩ.

„Не мога да повярвам, че се случи най-лошото в моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли. Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това, което съм, и възпитанието, което си ми дал. Аз съм 10% това, което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ, ТАТЕ, ти си моят герой“, написа тогава Джино в социалните мрежи.

Бившият възлюбен на фолкпевицата Джена освен психически не е добре и физически. Борбата на риалити звездата да се възстанови от зверската катастрофа с мотор, която преживя през 2016 г., продължава.

Джино претърпя множество операции, дълго време беше в инвалидна количка и до ден днешен се придвижва с патерици.

Последната хирургическа намеса е от началото на тази година, когато Бианкалана замина спешно за Турция, а слуховете твърдят, че кракът му в крайна сметка няма да може да бъде спасен и е много вероятно да се стигне до ампутация на крайника.

"Той продължава да има отворена рана, която не може да зарасне и почти няма усещане в левия си крак. Състоянието му се влоши много по време на втория "ВИП брадър", където получи някаква инфекция заради мисиите, в които ги караха да стоят навън на студа", твърдят хора, претендирайки, че са от близкото обкръжение на екстравагантния Джино.

Реклама

"Глупости са това. В момента съм със специална шина. Надявам се да се оправя все някога. А тези слухове са, за да ми се привлече вниманието. Постоянно ме търсят от вестници, списания и телевизии за интервю, но аз отказвам, тъй като в момента не ми е до това", заяви категорично брадърът.

Джино призна, че няма жена до себе си в момента, която да го подкрепя в тези тежки за него и семейството му моменти.

"Чувствам се изгубен, но ще продължа напред!“

Реклама
Реклама
Реклама