Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6969742 www.bgdnes.bg

Щерката на Радев пропуши

Обича да пътува, купонясва до ранни зори

Дъщерята на президента Румен Радев Дарина пропуши наргиле, видя "България Днес".

Тийнейджърката с буйни коси излезе в лятна ваканция и не минава ден, в който единайсетокласничката да не купонясва с приятели. Преживяванията си красавицата публикува в социалните мрежи. Почти всеки ден щерката на главнокомандващия посяга към модерните водни лули в присъствието на най-верните си дружки.

Освен с любовта си към наргилетата наследницата на президента обича да кръстосва страната, като гледа да оползотворява максимално времето си за почивка. Преди седмици заедно със свои приятели Дарина отиде до морето с каравана. Близки до семейството са категорични, че децата на Радев от първата му жена Гинка са повече от добри и не са разглезени въпреки високия пост на баща си.

Дарина обича и вечерите, прекарани в компанията на приятелки на по чаша бяло вино. Нищо от тийнейджърския живот не е непознато на младата Радева. Въпреки това фриволното поведение е позволено само през лятната ваканция. През септември Дарина се връща в класната стая на 35-о средно училище "Добри Войников". Освен с любознателността си Радева е върл привърженик на театъра. В 9-и клас влиза в актьорската трупа на училището си. Наред с уроците тя е ангажирана с няколко постановки и участва на международни театрални фестивали. Въпреки че театърът е само хоби, тя споделя, че пътят може да я отведе и до Театралната академия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама