Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6969817 www.bgdnes.bg

Тупалката и Коцето във война

Мъжка драма в чалгата 

Двамата най-добри приятели се скараха за участия, не си говорят 

Фолкизпълнителите Илиян Тупалката и Константин са в тежък конфликт, научи "България Днес".

Доскорошните най-добри приятели не си говорят от известно време и избягват да се срещат на публични места. Драмата между двамата лъсна по време на промоцията на новата песен, която Илиян направи във вторник вечерта в столичната дискотека Eleven. Тупалката беше уважен от колеги и приятели, но сред тях не присъстваше Коцето. На челна линия беше колегата им Борис Дали, с когото оформиха преди време трио БИК и предизвикаха фурор с песните си.

"България Днес" научи, че Константин категорично отказал да присъства на промоцията, тъй като се е провела в конкурентна дискотека. Илиян пък бил обиден, че приятелят му не го кани за участия в неговото заведение, както постоянно бил пренебрегван и Борката Дали. След няколко остри реплики и разочарования, че не си помагат професионално, разлъката настанала.

Реклама

По време на промоцията си Илиян реши да се подиграе с Коцето, като му изпя песента си "Честит рожден ден". Преди дни Коцето навърши 42 г., но отбеляза личния си празник без Тупалката. "Абе, да е жив и здрав", махна с ръка Илиян и намекна, че не му се говори по тънката тема, за да не навлиза в брутални подробности. Борис Дали също бил разочарован от Константин, но предпочита да си мълчи, за да не създава допълнително напрежение. Интересен момент е, че на промоцията се появи неговият брат Велислав, който работи като озвучител на Константин.

Илиян и Коцето дълги години се държаха като братя, но вероятно битката за успехи и професионалната конкуренция са сред основните причини да настъпи раздор. Затова и очакванията са срещите между двамата да станат все по-епизодични от типа "здравей-здрасти".

Поохладнели са отношенията и между Борис Дали и Коцето, като отново основна причина е, че Константин не кани близкия си приятел на участия в дискотеката си. "Обичам Коцето като брат и затова кръстих малкия си син на него", откровен бе преди време Борис Дали.

И други колеги на Коцето с половин уста са признавали, че очакват покани за участия от него, но той така и не ги офертира. Вместо това се въртят едни и същи имена, като дори има поп изпълнители като Гери-Никол, които пеят поне два пъти месечно. На Константин едва ли му пука от нападките, защото той се чувства добре в бизнеса, а и от времето на своите 42 години вече е свикнал по-лесно да приема драматургиите.

Преди години Борис Дали, Илиян и Константин "избиха рибата" с трио БИК и песента им "Палатка", която ехтеше от почти всяка чалготека. Те направиха и втора песен - "Гол", чийто видеоклип пресъздаде сутринта след безпаметен ергенски купон. Във клипа тримата доста се забавляваха, а и самият снимачен процес се преминал в шеги и закачки. Месеци по-късно положението е далеч по-различно и напрежението може да се среже с нож.

На бляскавото събитие във вторник не липсваха любопитни лица. Още с идването си вниманието към себе си приковаха силиконките Габриела Попова и Гергана Райчевска. Щедрите им деколтета не оставиха нито един мъж в нощното заведение несъпричастен към разпръснатия сексапил. Мадамите най-много се радваха на фолкизпълнителите и не спряха да ги гушкат. Не по-малко атрактивен беше и Илиян, който се беше издокарал с лъскави дрехи със златни нишки, а на врата си беше окичил няколко ката ланци. Изпълнителят беше приятно изненадан от свои почитателки, които му подариха два нестандартни букета - единият беше с люти чушки, а другият - във формата на обувка.

"Не сме приключили" е новият проект на изпълнителя, а за рекордно кратко време песента вече има над 100 000 гледания в интернет. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов-Люси, а очакванията са да има силен летен хит.

Реклама
Реклама
Реклама