Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6969837 www.bgdnes.bg

Мицубишито излиза от килия и се мята на яхта

Жоро съкращава присъда, бил зависим към лекарства

Покерджията Георги Мартов е осъден на 7 г. решетки за източване на кредитни карти

Експресно към тузарския си начин на живот се завърна Георги Мартов- Мицубишито, видя "България Днес". Броени дни след като излезе от затвора, покерджията се наслаждава отново на своята мощна лимузина, лъскавата си яхта и релаксира в басейна на баровски хотел. Това показват снимки в социалните мрежи, с които Мицубишито се завърна с гръм и трясък в интернет след няколкогодишна пауза.

Реклама

Шампионът по покер бе закопчан през 2014 година заедно с още 16 българи за точене на чужди банкови карти и пране на пари в Америка за над 10 милиона долара. Мартов бе обвинен за тартор на престъпната група и получи наказание от 7 г. затвор. Той успя да намали почти наполовина присъдата си заради добро поведение и зависимостта си към болкоуспокояващи лекарства, разкриват от прокуратурата.

Георги Мартов-Мицубишито бе осъден окончателно в Америка през май 2017 г. Още тогава той бе излежал 3 г. от присъдата си, след което прекарва още едва година зад решетките. От прокуратурата съобщават, че Мицубишито успява да съкрати присъдата си почти наполовина, тъй като още по време на делото се признава за виновен, в затвора е изкарал няколко образователни курса и е демонстрирал добро поведение. Адвокатите на Мартов успяват да издействат съкращаване на присъдата и заради пристрастеността на клиента им към силните болкоуспокояващи таблетки "Викодин". По думите на юристите Мартов е имал периоди в живота си, когато на ден е гълтал по 44 хапчета. Експертите в защитата му изграждат образа на мъж, зависим от дрога и хазарт, чиито странични ефекти оказват влияние върху престъпното му минало.

Според прокуратурата именно хазартът е бил начин Георги Мартов да оправдае високия си стандарт на живот. Той участва в множество турнири по покер и неведнъж става шампион, печелейки крупни суми. Само в едно състезание той прибира 90 000 долара.

Преди да бъде закопчан през 2014 година, Георги Мартов и съпругата му Теменуга Колева- Нушка без притеснение парадират със своя лъскав живот. Демонстрират тузарски коли, жилища и дрехи. След като и двамата са прибрани и обвинени от американската прокуратура, нашенците побързаха да се покрият.

Малко след като Жоро Мицубишито излезе на свобода, решава да навакса времето, което е изгубил да търка нара в американския затвор. Мъжът си организира екзотичен воаяж и не пропусна да покаже на своите приятели във фейсбук, че присъдата изобщо не се е отразила на стандарта му на живот. В социалната мрежа Жоро Мицубишито е качил снимка на лъскавата си лимузина, а майка му кадри от екзотичната почивка, състояла се часове след като Мицубишито напуска килията, разкриват запознати. На снимките се вижда как Георги Мартов релаксира в басейн на тузарски хотел и се перчи с яхта, закотвена на пристанището.

Жена му Нушка скочи на Джино за $ 160 000

Чутовен скандал спретна жената на Жоро Мицубишито - Теменуга Колева, обявявайки, че Джино Бианкалана дължи на семейството й 160 000 долара. По думите й парите били за да финансират бизнес проект. Нушка твърди, че след като Джино получава пачките, изчезва безследно. Колева се възползва, че Бианкалана бе участник в риалити формата "Биг брадър", и си поиска парите обратно в национален ефир.

След като кадрите бяха излъчени, семейството на Джино заяви, че ще заведе съдебен иск срещу българската емигрантка в Чикаго, която бе разследвана заедно със съпруга си за точене на кредитни карти и пране на пари. Самият Бианкалана също обяви, че всичко казано от Нушка е лъжа.

Реклама
Реклама
Реклама