Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6970213 www.bgdnes.bg

Бориса кърка шампанско в палатка

Перфектното лято е с бутилка, казва Тютюнджиева

Перфектното лято е с готини хора на плажа и бутилка шампанско! На този принцип в горещите месеци действа красавицата Бориса Тютюнджиева. Бившето гадже на продуцента Андрей Арнаудов обикаля плажовете по света и у нас цяло лято и радва феновете си с разголени снимки във всякакви пози. За добро настроение Бориса отваря шампанското още на обяд и до вечерта усмивката не слиза от лицето й.

През миналата седмица Тютюнджиева се появи и на родното Черноморие. Тя бе забелязана на плажа на хитовия къмпинг "Градина" с весела компания, но не и с мъж под ръка. Мистерията с кого е красавицата в момента, продължава с пълна сила. Тя упорито крие своя любим, за когото "изненадващо" се твърди, че е е милионер.

Реклама

"Човекът до мен ми дава само хубави емоции - казва Тютюнджиева. - Готино момче е, младо. Разбираме се чудесно. Познаваме се още от деца. След години чак сега се и взехме."

Тютюнджиева напоследък изчезна от публичното пространство, но това не й пречи да си живее живота. Бившата участничка в "Къртицата" обикаля цял свят и редовно показва снимки от различни екзотични дестинации. Софиянката рекламира различни козметични продукти и изкарва допълнителни "джобни", вместо да разчита единствено на богатия си приятел.

Напоследък красавицата изглежда повече от щастлива, окрилена от любовта. Преди години тя имаше бурна връзка с Андрей Арнаудов, но двамата се разделиха драматично. Тя преживя тежко края на връзката си с продуцента и тв водещ и дълго време не искаше и да чува за друг мъж. По това време тя напълня драстично, но сега отново е върнала перфектните си форми.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама