Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6970445 www.bgdnes.bg

Криско люби гаджето по спомени

Цветелина не искала да тежи на джоба на рапъра

Двамата разделени, нямат време един за друг от бачкане, но ще наваксат

Самотно лято карат Криско и неговата половинка Цветелина. Двамата разчитат само на любовната си памет и я карат на спомени. Изпълнителят и жената, която плени сърцето му, са разделени от няколко седмици и не са се виждали. Причина за това са работните ангажименти на двойката.

Криско всяка вечер има участия и кръстосва страната. Хитмейкърът реши да не почива през лятото, а да се отдаде на яко бачкане и да изкара тлъсти пачки. Гаджето на изпълнителя, която работи като стюардеса, е затрупана с ангажименти и има полети всеки ден до различна дестинация. В седмицата тя прекарва максимум два дни в България и няма възможността да се наслади на любимия си Криско, който си нае къща край морето, където прекарва лятото.

Реклама

През миналата година Цвети бе неотлъчно до музиканта и го следва на всяко негово участие. Тя се страхуваше, че известното й гадже може да залитне по някоя сексапилна и натокана мадама, и затова стоеше и бдеше над Криско като майка орлица.

"Вече не го ревнува толкова - издават приятелки на Цвети. - Освен това иска да си изкарва сама парите, а не да чака някой да й дава", обясняват още аверки на любимата на Криско.

Дуетната половинка на Слави и гаджето му вече са планирали и почивката си, която ще бъде в началото на есента. До края на лятото Криско е затрупан с участия и в графика му няма празно. Затова той е обещал на Цвети, че ще я заведе на романтична почивка, където двамата ще наваксат пропуснатото време заедно.

Криско и приятелката му са заедно повече от година и вече живеят под един покрив. Двойката дори заговори, че са готови да станат родители, но все още изчакват подходящия момент за това.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама