Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6971116 www.bgdnes.bg

Дани Спартак не се отделя от сина си

Победителят от "Хелс китчън" е баща за пример, качва детето на бара

Победителят от "Хелс китчън" Дани Спартак е баща за пример. Кулинарят, който изуми шеф Виктор Ангелов със своите умения в кухнята, не се отделя и за миг от сина си, видя зоркото око на "България Днес".

Големият победител в първия сезон на готварското състезание не пропуска и миг, за да се нарадва на малкия си наследник.

Реклама

Преди да започне поредният му работен ден в ресторанта на шеф Виктор Ангелов, Дани изведе сина си да разходка. След нея кулинарят заведе детето си на кафе в центъра на София. Дани постави малкия на бара и започна да си играе с него, което накара детето да се усмихва сладко.

Докато пие поредното си кафе, победителят от "Хелс китчън" не изпусна от поглед наследника си. Въпреки че съпругата на Дани бе с него, той пое всички грижи по бебето им и остави жена си да се наслаждава на топлото време.

Заради тежкия си график на новото работно място Спартак няма много време за семейството си. Затова той използва всяка свободна секунда, за да може да прекара колкото се може повече време с тях.

След като грабна голямата печалба от "Хелс китчън", която е 100 000 лева, Дани разкри, че пази парите за образованието си.

"Няма да ги инвестирам в бизнес. Ще ги вложа в образованието на детето си", призна след финала Дани.

Реклама
Реклама
Реклама