Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6971546 www.bgdnes.bg

Мара Отварачката гасне по Гущеров

Фолкпевицата Мария гасне по бившия си мъж Християн Гущеров!

Макар двамата да са разделени от повече от година, чалгарката не може да го прежали и използва удобен момент да му се обясни в любов. Последният й напън е чрез парчето "Чувал ли си за такива", чийто видеоклип Отварачката пусна буквално няколко дни преди сватбата на Гущеров с новата му съпруга Светлана Василева.

"Кажи ми какво да правя, всеки сам си носи, знам, товара. Другите разделят се, забравят, като нас предишни връзки не остават. Не минава, пробвах, не, не, не, животите дори да си разбихме. Следващ някой ще сме с други, в тоя стискай и не пускай мене, чу ли", пее Отварачката и мигновено беше разконспирирана, че страда по старата си изгора.

Реклама

Младият Гущеров я прогони от дома си миналата пролет, след като му писна от нейните купони и разголвания по нощни заведения. Мария на няколко пъти се опитва да се върне при него и му звъни по няколко пъти на ден, но той е категоричен, че е приключил с нея. Няколко месеца по-късно раздялата им е официализирана с развод, а Гущеров вече има ново семейство.

Фолкаджийката реши да напомни за себе си в дните около сватбата и изпадна в протяжни размисли за любовта и чувствата. "Когато изпях парчето, беше точният момент, в който трябваше да го направя. Преди много години един мой приятел, с когото работихме заедно, ми казваше - когато имаш такова силно чувство, независимо дали адреналин от нещо хубаво или тъга от нещо несподелено, примерно в любовта или провал в работата, или в друго, тогава тази силна емоция трябва да изразиш в песен. Влез и запиши едно парче и виж какъв е резултатът. И оттогава винаги когато трябва да записвам нещо, се старая да има такава емоция", заяви Мария, намеквайки, че появата на песента по това време не е никак случайна.

Фолкпевицата е бясна, че е заменена в леглото на бившия си мъж от плеймейтката Светлана, с която бяха добри приятелки и излизаха по купони. Василева се кълне, че с Гущеров се харесали след раздялата му с певицата и няма нищо нередно в поведението му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама