Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6972211 www.bgdnes.bg

Деси Цонева ЯДЕ КОЗА,НЯМА БЪЗ ОТ ЧУМА!

Вкуснотия и половина! 

Разголени снимки пуска водещата от Гърция 

Докато цяла България проклина кози, овце и други чумави животни, една безстрашна сънародничка си похапва козе месце. Деси Цонева нагъва смело, но не в България, а в Гърция. Дано няма заразени животни и там.

Цонева е на гореща почивка и си изкарва повече от добре. Компания й прави нейният син, плод на любовта й с Янчо Таков-младши. Двамата отдавна не са заедно, разделиха се след грандиозни скандали.

Реклама

От много ядене на козешко палавата Деси Цонева разголва задни части и ги показва без свян в оскъден бански. Дори и тези, които не са фенове на Цонева, не могат да отрекат, че поддържа стегната фигура и не си позволява да надебелява. Дали пък не е от хранителния режим и плуването?

Докато е в Гърция, Деси е на строга диета - яде коза, октопод и заек, похвали се самата тя.

Припомняме, че вече втора седмица цялата държава се тресе от чумата, която плъзна по няколко стада. Веднага започна умъртвяване на животните, което пък доведе до масови протести на засегнати животновъди.

Когато не е заета да рискува с козешко, Деси си намира нова страст - риболов. Не риболов от брега с патронче мастика, а вълнуващ риболов от борда да яхта. Големите и луксозни лодки определено хващат окото на Цонева. Вечер тя се разхожда по кея и си заплюва готини машини, с които да пори вълните.

"Един ден, ако имам дъщеря... или лодка... ще я кръстя Бианка!", категорична е Деси Цонева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама