Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6979619 www.bgdnes.bg

Кобилкина на автостоп край морето

Сексоложката си търси кой да я качи от Свети Влас, тя се отплаща със сексурок

Палавата сексоложка Наталия Кобилкина пътува край морето на автостоп, видя "България Днес". Родената в Русия семейна терапевтка не се свени да се качва в колите на непознати мъже. Кобилкина очевидно е голяма фенка на адреналина от неизвестното изживяване.

Реклама

В последните дни сексоложката провежда семинари на тема "Коварна съблазнителка" по морските градове. Тя използва социалните мрежи, за да си търси сама превоз. Обявите във виртуалното пространство изобщо не я притесняват, въпреки риска, че не знае при кого ще се качи.

"Търся едно място Свети Влас - Варна за утре 25.07", пише палавата сексоложка във фейсбук група за споделено пътуване. В последно време тези групи набират повече популярност, като спътниците споделят разходите си за пътуване. Разбира се, има и други начини, с които возещите се могат да се разплатят при желание.

Естествено, само мъже откликват на обявата на Кобилкина. В същото време тя им предава безплатен урок по сексология в колата.

"Правете секс на полянка, край морето. Може да опитате и тройка", посъветва наскоро Наталия в свое телевизионно интервю.

"Не само българките, всички жени правят твърде малко секс. Хората винаги чакат, чакат... Ако човек е сексуален, нормално е да го прави всеки ден", убедена е сексоложката. Тя отговаря и на въпроса колко голям трябва да бъде мъжкият член, за да задоволи една жена.

"Всеки мъж има това, което му е дала природата. Размерът не е важен. Важно е да знаеш какво да правиш с него. Получавам всеки ден неприлични предложения, но това е част от работата ми."

Междувременно Кобилкина пусна обява в интернет, че продава автомобила си. Тя иска 33 333 лева за „Ауди А8“. Колата е бензинова и е произведена 2006 година. Наталия се омъжи миналата година за гръцкия бизнесмен Такис Дретакис, но не е ясно защо лично той не я развежда из Черноморието.

Реклама
Реклама
Реклама