Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7001381 www.bgdnes.bg

Погба към шефа на "Юнайтед": Пуснете ме в "Барселона"!

Голямата звезда на "Манчестър Юнайтед" Пол Погба е твърдо решен да играе в "Барселона". Според британските медии световният шампион с Франция е съобщил на съотборниците си, че иска да бъде продаден в каталунския гранд. Погба е изпратил и съобщение на шефа на "червените дяволи" Ед Уудуърд, в което настоява за трансфер. Халфът вече е договорил личните си условия с каталунците. Той ще получава по 390 000 евро на седмица и общо 100 млн. евро за петгодишен договор.

Погба не се чувства щастлив в "Манчестър Юнайтед" и играта му е далеч от тази, която показа на световното първенство с екипа на Франция. Основната причина за желанието на халфа да напусне "червените дяволи" е мениджърът Жозе Моуриньо. Двамата влязоха в конфликт през изминалия сезон и отношенията има така и не се подобриха.

Реклама

От "Юнайтед" не искат да продават Погба, но ситуацията вероятно ще се промени след изразеното желание на французина за трансфер. "Барса" вече предложи на англичаните 50 млн. евро за полузащитника плюс двама играчи - Йери Мина и Анре Гомеш. Офертата бе отхвърлена, но се очаква ново предложение от каталунците.

Същевременно лошите новини за Жозе Моуриньо не спират дотук. Защитникът на "Байерн" Жером Боатенг е отказал предложението на "Юнайтед" и остава при баварците. Боатенг лично се е обадил на Специалния, за да му съобщи за решението си. Според "Билд" в последния момент новият треньор на "Байерн" Нико Ковач е убедил Боатенг да остане на "Алианц Арена".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама