Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7003908 www.bgdnes.bg

Щерката на Хубчев е секси на плажа

Кристина без гадже в Гърция

Дъщерята на националния селекционер Петър Хубчев показа супертяло на плажа. Красивата Кристина се припича това лято в Гърция и разкри прелести за радост на окото.

Загорялата от слънцето красавица вече прехвърли 30-те години, но въпреки това няма никакви излишни мазнини по тялото си, целулит и други подобни женски проблеми. Кристина почива без гадже на морето и по всичко изглежда, че още не е открила подходящ зет за взискателния си баща.

Реклама

Хубчева живее от години в германския град Франкфурт, където баща й през 90-те години играеше за местния "Айнтрахт". Там Кристина се изявява като възпитателка на деца, а в същия град живее и брат й Валери. При първа възможност тя се връща в България, за да види баща си и майка си Поля. Кристина е голяма футболна фенка и бурно подкрепя отборите на татко си. Когато има свободно време, тя редовно е на стадиона за мачовете на националния отбор.

Криси е един от малкото хора, които могат да накарат железния Петър Хубчев да се разчувства и да се усмихне. Незабравим cпомен за нея оcтава моментът, когато татко й вдигна Купата на България с "Берое". Тогава Криси и майки и Поля слязоха на терена да празнуват и успяха да разплачат от радост бъдещия треньор на националния отбор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама