Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7004378 www.bgdnes.bg

Модрич бяга от "Реал"

Нов галактически трансфер е на път да разтърси "Сантяго Бернабеу"!

Лука Модрид иска да напусне "Реал" (Мадрид) и ще настоява президентът на клуба Флорентино Перес да спази обещание, дадено преди години.

Хърватинът, който спечели приза за най-добър футболист на световното в Русия, желае да продължи кариерата си в "Интер". Проблемът е, че в договора на Модрич е записана неустойка в размер на 750 млн. евро.

Реклама

Според медиите в Италия "нерадзурите" са готови да предложат на Модрич договор за четири години и 10 млн. евро годишна заплата, но не могат да платят исканата от "Реал" сума.

Затова халфът е твърдо решен да използва най-силния си коз, даден му в ръцете лично от Перес.

Говори се, че преди време президентът на "белите" е обещал на Модрич да го продаде, ако вече не чувства „Реал“ (Мадрид) като свой дом.

"Попитай ме веднага. Покажи ми го, щом почувстваш, че твоят цикъл в "Реал" (Мадрид) е приключил. Обещавам ти, че ще те пусна за сума, която няма да бъде луда", казал Перес на Модрич. Сега за отбора на "Интер" остава да се надява, че президентът няма да се отметне от дадената дума.

На този етап това не изглежда никак сигурно.

"Реал" вече се раздели с Кристиано Роналдо, който напусна в посока "Ювентус".

Ако сега тимът загуби и Модрич, много трудно може да се справи с изпитанията в първенството на Испания и в Шампионската лига.

Флорентино Перес също обърна плочата и не казва нищо за джентълменска уговорка с футболиста.

"Интер" иска Модрич? Чудесно! Те знаят цената. - Плащат 750 млн. евро и той ще играе при тях", отсича Флорентино.

Реклама
Реклама
Реклама