Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7006527 www.bgdnes.bg

Кандидатката за „Мис Плеймейт“ Вероника Никифорова: Черната Златка ми е като мъж

Не съм гадже на Динко, няма сериозни мъже, нямам си и приятел

Коя е тя?

Вероника Никифорова е една от 11-те претендентки за тазгодишната титла "Мис Плеймейт". Родената в Перник мадама има огромни силиконови гърди и е гласена за една от фаворитките в конкурса.

През миналата година Никифорова се окичи и с провокативната титла "Мис Силикон".

Сексапилната Вероника учи право в Благоевград и вече е трети курс. Специално за "България Днес" едрогърдата брюнетка даде ексклузивно интервю.

Реклама

- Вероника, защо решихте да участвате в конкурса "Мис Плеймейт"?

- От 2-3 години се замислям дали да участвам. Най-накрая вече се наканих. Събрах и сила (смее се). Участвам заради самата тръпка.

- С какво превъзхождате останалите участничките и защо заслужавате победата най-много?

- Аз съм на сексапилната от всички участнички. Имам и най-големите гърди. „Плеймейт“ е като другите конкурси, тук се търси просто сексапилът в жената. А аз имам най-много от него.

- Много хора не взимат плеймейтките на сериозно. Казват, че не са умни, че са златотърсачки. Как ще им отговорите?

- Това, че хората си мислят, че сме златотърсачки, не можем да им затворим устите. Всеки има право на мнение. Аз знам за себе си, че не съм такава.

- В гърдите си имате 800 кубика силикон. С какво ви помагат огромните гърди?

Реклама

- Не ми помагат на мен, а на този, който е с мен. Силиконът, който имам в гърдите си, ми е достатъчен. Няма да си слагам повече.

- Тренирали сте таекуондо. Използвали ли сте уменията си на улицата?

- Като по-малка, да. Имало е такива случаи, в които се е налагало да показвам уменията си. Тренирам шест години и научих доста неща. Наскоро не ми се е налагало да използвам удари и хватки.

- Учите право. За това ли сте мечтали като малко?

- Мечтая да съм съдебен изпълнител или нотариус. Тази работа повече ми харесва. Не се виждам като адвокат. Просто това не е за мен.

- Какво е мнението ви за съдебната реформа у нас?

- Ще го кажа по най-простия начин, защото, когато тематиката е много сложна, помага да започнеш от основите. Съдебната реформа за мен означава политици и престъпници да влязат в затвора. В обществото ни все повече се говори за съдебната реформа. Истината е, че този жизнен праг пред развитието на страната се превръща в заложник на личностни конфликти и опити за политически платформи.

- Какво работите и пречи ли ви работата на ученето?

- В момента не работя. Почивам си лятото и от есента почвам с лекциите. Миналата година изкарах стаж в община Благоевград. Това много ми помогна.

- За какво мечтаете?

- Мечтая за здраве и много успехи.

- Вие сте от Перник, а там се славят с буйния си нрав. Удряли ли сте някого с винкел например, както често се казва в редица вицове?

- (Смее се.) Не, нямам винкел. Хората в Перник не сме изобщо такива, каквито ни представят. Много сме добри и мили.

- Как прекарвате свободно си време?

- Излизам с приятелки в мола или някъде на спа. Моите дружки са доста луди и забавни. Никога не ми е скучно. Винаги измисляме интересни начини, за да се забавляваме и да ни е приятно.

- Има ли табута за вас в секса?

- Категорично не. Няма табута в секса за мен.

- С какво може да ви спечели един мъж?

- С отношението към мен. Той трябва да се държи мило. Да знае какво има и да не го изпуска. Да е взискателен. Трябва и да знае как да ме направи щастлива.

- Предлагали ли са ви секс за пари?

- Да, предлагали са ми. То на всяка хубава жена мисля, че предлагат. Но не съм приемала, естествено.

- Фики или Бербатов, кой ви е по-симпатичен?

- Нито един от двамата не е мой тип. Не си падам и по известни личности.

- Умен и беден или прост или богат, кое предпочитате?

- Нормален, в никакъв случай прост. Разбира се, с финансови възможности. Жените, които се правят на скромни и казват, че не искат богат мъж - лъжат. Всички искат животът да им е уреден.

- Размерът има ли значение?

- Не, няма. За мен е важно е качеството.

- Има ли мъж до вас?

- Не, в момента сериозен мъж до себе си нямам. Май не останаха такива, което да знаят какво искат. Поради тази причина съм свободна и търся мъжа на мечтите си.

- Преди време се заговори, че сте имали връзка с Динко, Ловеца на бежанци. Защо се разделихте, ако е имало нещо между вас?

- Не знам откъде е тръгнал този слух за мен и Динко. Даже не го познавам лично този мъж!

- Как се виждате след 10 години?

- Семейна, с дете. Много искам да имам момче. Също така след време се виждам на хубава и стабилна работа. А вечер, като се прибера, да ме чака мъжът на мечтите ми.

- Наскоро Златка Димитрова обяви, че само тя, Николета и Златка Райкова ще останат завинаги известни след успеха си на „Мис Плеймейт“. Вие отговорихте на това доста агресивно. Какво е мнението ви за Черната Златка?

- Не я харесвам Златка Димитрова. Като мъж ми е ужасна просто. Няма как тя да слага етикети кои плеймейтки са известни и кои не. Това не е сериозно.

Реклама
Реклама
Реклама