Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7008331 www.bgdnes.bg

Ето я най-секси полицайката

Йоана обикаля екзотични дестинации

Ако престъпността във Враца е ниска, то е само заради най-сексапилната полицайка в района. Тя се казва Йоана Петрова и освен със смелост и ловкост пленява с естествената си красота. Няма да се учудим, ако престъпниците в местността сами се предават в ръцете й.

От близо 3 години 25-годишната брюнетка работи в Икономическа полиция във Враца, където освен с привлекателност красавицата изумява колегите си и с аналитичен ум.

Реклама

Знойната хубавелка е завършила Академията на МВР в столицата. От профила й в социалните мрежи става ясно, че мнозина са в плен на красотата й, тъй като последователите й са хиляди. От няколко години обаче Йоана е в сериозна връзка.

Петрова прекарва всяка свободна минута с приятеля си. Двамата се отдават на екзотични почивки, откъдето полицайката споделя свои снимки. От тях мнозина остават безмълвни заради грациозността на силната ръка на закона. Заради честите си пътувания Йоана поддържа и блог за пътешествия, където споделя преживяванията си извън границата. През свободното време красавицата се забавлява, карайки АТВ. Според запознати екстремните спортове са любимо занимание на секси полицайката, когато не залавя престъпници. Освен това Йоана може да се види на местните тенис кортове и бокс зали, където усърдно практикува.

Петрова не обича да афишира в социалните мрежи статута си на пазител на реда. Въпреки това тя споделя няколко момента от завършването си на Академията през 2016 г. Завистници в мрежата коментират, че освен с бански Йоана изглежда също толкова сексапилна и в униформа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама