Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7008479 www.bgdnes.bg

Тумба роми налазиха Вероника Стефанова

Мис България забръмча с порше

Мис България забръмча с порше! Вероника Стефанова от известно време се фука с новата си придобивка и се превърна в истинска атракция по улиците на София. Звярът за 100-ина хиляди лева е подарък по случай рождения ден на миската. От кого - красавицата пази в тайна. Вероника бе изненадана след прибирането си от Седмица на модата в Казахстан. Поршето модел "Панамера" я чакаше пред вкъщи, "опаковано" с червени балони и букет цветя на предния капак. Миската веднага подкара луксозния подарък и започна да обикаля софийските улици, за да пробва върви ли поршето.

Мис България Свят е голяма фенка на бързите коли, а шофирането е едно от любимите й занимания. Преди няколко години тя претърпя тежка катастрофа, но за щастие се отърва почти невредима. За последно Вероника караше мощен джип, но сега се пренася в далеч по-елегантен автомобил. Кола за подарък не е нещо ново за миската. Преди време тя получи бентли с панделка от свой обожател, но дискретно отказа скъпия подарък.

С новото порше Вероника прави фурор сред... ромите. Тумба бачкатори наскоро спряха красавицата и веселата компания си направи селфи с миската за спомен. Тя не се притесни особено и се позабавлява с "братята". През лятото Вероника нямаше особено време за пътешествия с новата кола, тъй като до септември е в Истанбул, където има договор с модна компания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама