Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7008541 www.bgdnes.bg

Милионер спи с Тоца на къмпинг

Съпругът на Петрова май ще излезе скръндза, плаща по 40 лева за нощувка

Новият съпруг на Антония Петрова, вече Батинкова – Ивайло, май ще излезе голяма скръндза. Бизнесменът, който е милионер, кара Тоца да спи по къмпинги вместо в петзвездни хотели, както тя е свикнала.

Новоизлюпените съпрузи продължават със сватбеното си пътешествие и една от спирките им е на Халкидики. На втория ръкав на полуострова Тоца и Ивайло спят в къмпинг, който е собственост на българи и в него е пълно само с нашенци.

Реклама

Проверка на "България Днес" устави, че мъжът на Тоца плаща скромните за джоба му 40 лева за нощувка на човек. Освен това Мис България за 2009 година е принудена да спи в малка панелна къщурка, която не е повече от 20 квадратни метра. Така Тоца, както е известна в медийното пространство пернишката миска, няма как да се шири в лукс, както бе свикнала, а трябва да се примири, че спи в бунгало.

Единствено на миската й харесва гледката от къщурката й. Тя е към морето и в далечината се вижда третият ръкав на Халкидики - Атон, където е забранено за жени.

Освен че събира тен по плажа и хваща окото на мъжете с огромните си дини, Антония изживя и нещо уникално. Съпругът й Ивайло реши да я разходи с малка моторна лодка и я заведе в залив, където водата е кристално синя и въпреки огромната дълбочина дъното се вижда. Антония остана възхитена от гледката и направи десетки клипове, които да показва на приятелките си, когато се прибере в България.

Антония и Ивайло се взеха официално преди по-малко от два месеца. Въпреки че се загаджиха съвсем скоро, Батинков и пернишката миска бързо разбират, че са един за друг, и си казаха "да" в любимата и за двамата Гърция.

Реклама
Реклама