Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7009717 www.bgdnes.bg

Гущеров праща жените на яхта в Гърция

Съпругата Диана с дъщерята Марти щастливи заедно

На лазурно море, гръцка жега и слънчеви бани на симпатична яхта се радват съпругата на милионера Добромир Гущеров и дъщеря й Мартина. Красавиците са предпочели да изкарат незабравима почивка по женски и да вземат малко въздух и почивка от мъжката компания на половинките си.

Майката и дъщерята имат изключително силна връзка, но тъй като живеят на различни места в Европа, рядко съумяват да се насладят една на друга. Въпреки че се виждат често, суетата на големите компании около главата на фамилията в именията им не им дава възможност да останат насаме. По голяма част от времето си доведената дъщеря на Гущеров – Марти, прекарва в Англия със своя любим, футболиста на английския "Нотингам" Димитър Евтимов. Освен на Острова двойката непрестанно обикаля целия свят. Радвайки се на снимките от екзотичните воаяжи на младите влюбени, Диана все пак е поискала и малко време със своята щерка, през което да поклюкарстват по женски и да се наслаждават на слънцето.

Според слуховете и надеждите на близкото обкръжение на Марти и Митко те е вече крайно време да сключат брак и да си направят бебе. Те са от близо три години заедно, като Гущеров харесвал много Евтимов. Милионерът се надява да омъжи Марти, така както преди време направи и със сина си Християн. В момента той обикаля с тузарския си кемпер за над 300 бона из Европа заедно с новата си съпруга, плеймейтката Светлана. Веднага след семейната почивка пък Марти също побързала да се прибере при възлюбения и да отпътуват заедно на почивка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама