Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7009797 www.bgdnes.bg

Явор Бахаров глези гадже на яхта

Актьорите на почивка в Лозенец по-влюбени от всякога 

На яхта в Черно море се глезят актьорите Явор Бахаров и половинката му Рая Пеева, видя "България Днес". Двамата се радват като малки деца на свободното време в открити води и изглеждат по-влюбени от всякога. Щастливата двойка е отседнала в морския курорт Лозенец, но не се задържа за дълго в него. Двамата не пропускат да документират всеки прилив на радост и да затворят устите на недоброжелатели, които наскоро пуснаха слух, че вече не са заедно.

33-годишният актьор и актрисата, станала известна с ролята си на Поля от сериала "Скъпи наследници", са заедно отдавна. Познават се от 15 години, но заварката станала едва преди две. Разбрали се да излязат на по чашка, но чашките стават няколко и от приятелска среща нещата избили към страстна връзка. Наскоро двамата се изнесоха в обща квартира. Нещата помежду им са толкова силни, че близки до тях споделят, че Явор и Рая вече се замислят дори за сватба.

Реклама

Бахаров обаче не е забравил славните години на купонджийство въпреки любовта към Рая, видя още "България Днес". Преди месец актьорът разпусна здраво с приятеля си и колега Бойко Кръстанов в Мадрид. Двамата отишли на концерт по мъжки и здраво купонясвали без нежни половинки, като финиширали полегнали до сцената, разказват приятели на компанията. Звездите решили да се разходят до испанската столица заради концерта, а преди това направили рейд чак до Колумбия, отново по мъжки. Заради партито без дами медиите веднага разделиха Бахаров с красивата Рая, тъй като пътуването съвпаднало с рождения ден на актьора. Причината - красавицата дори не честити празника на възлюбения си и остави впечатлението, че между двамата нещата не вървят. Други пък веднага спекулираха, че Явор е съсипан от брака на бившата си любима Луиза Григорова. Въпреки че красивата актриса каза "да" на режисьора Мартин Макариев още миналата година, в средите на Мелпомена се заговори, че Бахаров още не я е прежалил.

"Глупости. Явор е в рая. Буквално", смеят се приятелите на Бахаров. И допълват, че именно доверието между Рая и Явор им помагало да се забавляват поотделно с приятелите си, а не да са залепени един за друг. За да се реваншира за мъжкия купон и партитата в Мадрид и Колумбия, къдравият бонвиван решил да поглези Рая именно с почивка на луксозна яхта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама