Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7009857 www.bgdnes.bg

Малката Джулка СЕ НАТИСКА НА ПАЙНЕРА

Силиконовата Гани пристава на чалга империята 

Айдее, и Джулиана Гани ще го хваща - ще хваща микрофона!

Сексбомбата ще разбие всички глупави клишета с нова роля, ще отваря устата за мелодии. Миската с титли от еротични конкурси вече е в студиото, записва усилено, но не издава каква ще е песента. Злите езици говорят, че Джулката напира за чалга империята "Пайнер" и иска да впечатли инж. Митко Димитров с умения.

Обикновено нещата стават така - неизвестна млада мацка (обикновено плоска в пазвата) започва да пее, да се кълчи и трупа слава с чалга ритми. А сега е обратното - Джулката вече е известна и има огромни силиконови цици. Всъщност, ако влезе в "Пайнер", именно тя ще е най-надарената певачка за всички времена. Преслава да не се обижда, но Гани е в друга категория.

Реклама

Музиката и пеенето не са непознати води за Джулката, защото тя е завършила музикално школо с профил поп и джаз пеене, а после учи икономика на туризма в Пловдив.

За новите проекти я вдъхновява новото й гадже Илиян Найденов. Припомняме, че скандалната миска се раздели със съпруга си Станимир Ташев (фитнес инструктор) и заби Илиян, който е популярен сред спортистите у нас с иновативна програма за диета и детокс.

Двамата през уикенда можеха да бъдат засечени по Черноморието, където на поредния конкурс Гани се окичи с още една титла - "Мис Силикон Стар". Това е нещо като "Оскар" за цялостно творчество...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама