Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7010841 www.bgdnes.bg

Синът на Румина в схватка с ченге

Полицай разплакал сина на фолкпевицата Румина при акция, като му задърпал таблет с детски песнички от ръцете! Това разказа пред "България Днес" Михаил Георгиев, половинката на гласовитата блондинка. Повод за тараша е акцията срещу т.нар. фабрика за убийства на Мила Георгиева-Универсалната и роднините й. При спецоперацията в началото на 2015 г. е заключен и Михаил, който е бивш съпруг на Мила. След развода той създава семейство с чалгаджийката.

Румина и близките й преживяват истински ужас при гледката на маскираните ченгета, които се насочват към 2-годишното хлапе. Малкият Майкъл заспал с устройството в ръцете си, докато гледа детски клипчета. Нахлулите антимафиоти веднага бързат да приберат всички компютри и телефони, за да търсят улики за мокрите поръчки.

Реклама

"Оставете таблета на сина ми, той си гледа песнички на него и се забавлява, няма да откриете нищо", призовава бащата Михаил. Молбите му остават нечути от униформените и те прибират таблета като веществено доказателство.

В дома на Михаил и Румина полицаите откриват 70 лева, които описват и изземат. "Оставете парите на жена ми - да има поне няколко дни с какво да храни детето", примолва се Михаил на ченгетата, но без успех. Той се ядосва на отношението и решава да се помайтапи с неканените си гости.

Рано сутринта мъжът на Румина си стегнал сака, за да ходи на фитнес. "Казах им, че ги чакам, приготвил съм си дрехите и съм готов да ме водят в ареста. Това ги изненада. Започнаха да си говорят по радиостанциите, че съм имал предварителна информация и че са изтекли данни за арестите", разказа Михаил Георгиев.

Той е заключен с белезници и обвинен като участник в групата за мокри поръчки на Мила Георгиева. "Шест години не се бях чувал и виждал с бившата ми жена, а ме обвиниха, че ми била шефка и ми давала нареждания", вайка се Михаил. Според прокуратурата дребната блондинка дърпала конците на бригада за мокри поръчки с наказателна група за чупене на крайници. Като мишени на бандата са сочени дясната ръка на Брендо Георги Семерджиев - Жоро Шопа, Тихомир Дочев-Мравката и Радостин Бързанов - Радо Слънцето. Малко по-рано Мила бе подпукана за ДДС афери и бе наречена "Царицата на месото". Тя е доведена дъщеря на бившия шеф на митниците Христо Кулишев.

На подсъдимата скамейка с нея сядат доведеният й брат Максим Кулишев, бившият й Михаил Георгиев и още петима души. След години търкаляне в спецсъда сега процесът започва отначало заради съдебна заседателка, която решила да става полицайка. Очаква се към делото да се присъедини и синът на Мила и Михаил - Мартин Георгиев-Джито, който не бе открит при акцията и се предаде преди два месеца. Досега материалите срещу него бяха отделени, но по всяка вероятност магистратите ще решат той да застане пред Темида заедно с родата.

Аделина ГЕОРГИЕВА

Реклама
Реклама
Реклама