Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7011949 www.bgdnes.bg

Крадец лети от третия етаж

Крадец полетя от третия етаж след неуспешен опит за набег в столичния квартал "Сухата река". Апашът избрал най-тихия час от нощта, около 3.30 във вторник срещу сряда, за да опоска апартаментите на новопостроена кооперация. Вдъхновен от Човека-паяк, маскираният мургавелко тръгнал да влиза през терасата. Във финалния етап на набега металният парапет на балкона не издъжал. Две от парчетата се откъртили, а каръкът тупнал странично върху бетонираната площадка пред блока.

Шумното тупкане на крадеца пробудило жителите на кооперацията. Те веднага повикали полиция, шокирани от размазания апаш. Взломаджията се маскирал с кърпа на лицето, но неговите действия са били прихванати и от камерата на блока.

Реклама

"Събудихме се от силен трясък и видяхме, че терасата ни е счупена - разказа един от жителите на блока. - Долу в двора лежеше човек. Предполагаме, че се е катерил по терасите с цел да краде. Парапетът не го е издържал и се е счупил."

Апашът е бил закаран от линейка в ИСУЛ. Той не е разпитан на момента. Полицаите обяснили, че първо бандитът трябвало да бъде прегледан от Бърза помощ.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама