Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7012895 www.bgdnes.bg

Мегз пъчи цици

Дизайнерката развява новия силикон

Мистериозният й любим стои зад камерата

Топдизайнерката Мегз събра жадни погледи. Каканашева си пусна снимка от луксозния си джип по абсолютно прозрачна плажна рокля, разкриваща всичките й дадености. От фотоса ясно личи, че шивачката се намира в пустош извън града, като любопитна подробност е, че не е сама в колата.

"Това си е моят си момент, с моя си любим човек зад камерата. Защото това е един от малкото моменти, в който съм си аз и ви споделям преживяванията - не труда и таланта си", написа в социалните мрежи дизайнерката.

Реклама

Визията й е толкова провокативна, че погледите на последователите й са единствено върху гърдите й, които Мегз наскоро обнови. Под дрехите й прозират гащи, бедра и като цяло положението е Содом и Гомор.

Само преди една година Мегз направи подобна провокация, но с нея пожъна по-скоро подигравки и обиди. Дизайнерката се появи на светско събитие край морето в прозрачна рокля, под която прозираха гърдите й, които все още не бяха тунинговани. Мегз бе обула къси шорти, над които падаше свободно парче прозрачна бляскава материя, която можеше да се нарече рокля. Последователите й не харесаха тоалета на дизайнерката и определиха облеклото й като отблъскващо. Някои дори заявиха, че подобна показност е прекалена и ненужна.

Тази година Мегз отново се показа дибидюс гола, като този път е сменила подхода. 220-те кубика силикон, който дизайнерката наля в пазвата си, явно вдигат бая самочувствието й и 28-годишната мадама не се свени да ги показва. Новият й мъж, който Мегз обвива в мистерия, явно също й вдъхва кураж и я подкрепя в начинанията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама