Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7012910 www.bgdnes.bg

Годеница заряза сина на Илия Павлов

Гаджето на богаташа вече излиза с друг

Американката Аби разби сърцето на богатия наследник

Провален годеж и разбито сърце измъчват един от най-богатите родни наследници - Илия Павлов-младши. Красивият младеж, за когото често казват, че е копие на баща си, се раздели с приятелката си Аби. Американката и синът на Илия Павлов бяха сгодени, но блондинката го изостави заради друг.

Кога точно се е случил разривът в отношенията им, не е ясно, но по всичко личи, че наследникът на "Мултигруп" все още е в шок от случилото се. Илия-Калоян пази всички спомени и снимки от многобройните си ваканции с Аби. Американката обаче вече е изтрила фотосите си с наследника на Дарина Павлова и не се притеснява да показва новия си приятел. Раздялата е шок за цялото семейство, тъй като Дарина, както и сестрите на Илия-Калоян се познаваха много добре с момичето. Те публично демонстрираха симпатиите си към Аби и нямаха нищо против да я приемат в семейството си. Илия-младши запозна майка си и блондинката още през 2016 година. При всеки свой престой в САЩ Дарина прекарваше поне по няколко дни с Илия и годеницата му.

Реклама

Вече бившата двойка се запознава в Университета в Колорадо, където към настоящия момент младежът е последна година студент. Любовта им е бурна, Илия-Калоян има сериозни намерения към момичето, но до сватба така и не се стигна.

Дядото на Илия Павлов-младши Павел Найденов също не знае подробности защо американката е изоставила внука му.

"Илия беше влюбен в някакво момиче, смяташе се, че ще се жени за нея, обаче това не стана", е единствената му информация.

След раздялата Илия-Калоян се утешава с чести пътувания извън Щатите. Той поддържа много близки отношения със сестра си Венцислава, която е женена в Дубай. Младежът често й ходи на гости и прекарва време с племенницата си. Именно Илия-Калоян заведе по-голямата си сестра до олтара през 2014 година. Тогава Венцислава се венча в Тоскана за бизнесмена Тарек Микнас, който е наследник на богата фамилия в арабския свят. Сватбата събра много знаменитости, като присъстваха дори Амал и Джордж Клуни.

Въпреки разбитото си сърце богатият наследник не може да се оплаче от липса на женско внимание. Много негови състудентки дават мило и драго Илия да им обърне внимание. Засега обаче красавецът нямал намерение скоро да се впуска в друга любовна връзка.

Реклама
Реклама
Реклама