Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7012926 www.bgdnes.bg

Стоянка си удари крака, отмени гостуване

Добре съм, но трябва да се пазя!, казва актрисата

Великата ни актриса Стоянка Мутафова си удари крака край морето и отложи гостуването си в Добрич с представянето на книгата, написана от талантливата й дъщеря Мария Грубешлиева - "Добър вечер, столетие мое".

"Добре съм, но трябва да се пазя. На мен слабата ми зона са краката. Иначе вечерта играх в "Госпожа Стихийно бедствие" във Варна", сподели актрисата. Тя се извини за неудобството на организаторите и призна, че при първа възможност ще осъществи срещата с тях.

Реклама

През февруари Мутафова навърши 96 години, но продължава да е неуморима на сцената. Цяло лято тя обикаля с представянето на книгата си от красивата Муки. "Продължавам напред, аз не мога много да се заседявам у нас, но сега поне до края на месеца ще си седя вкъщи", каза още през смях Стоянка.

Иначе голямата ни актриса вече е запланувала голямо честване на рождения си ден на 2 февруари догодина. Зала 1 на НДК ще е запазена за нея. Тогава Стоянка ще изиграе спектакъла си "Госпожа Стихийно бедтвие", като ще отбележи и 70 години сценична дейност. Десетки нейни знаменити колеги ще бъдат поканени да са на сцената редом до Стоянка. Богатият личен и професионален живот на Мутафова трудно може да бъде преразказан в един спектакъл. Затова красивата й дъщеря Мария се захвана да го опише в книга. Втората, наречена "Добър вечер, столетие мое" излезе в края на 2017 г. и двете с майка й я представиха на турне в цялата страна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама