Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7015044 www.bgdnes.bg

Николета се претрепа

Навехнат глезен спъва плеймейтката за участие във "ВИП брадър"

Инцидент е на път да провали тв трансфера на годината. Горещата плейметката Николета Лозанова е била приета в болница с навехнат крак преди няколко дни. Източници на "България Днес" потвърдиха, че Лозанова се е оплакала от болки в глезена. Любимият й Николай Михайлов се е погрижил за нея и веднага е завел силиконката да я прегледат в лечебно заведение в комплекса "Царско село". До прием в болница не се е стигнало. Как точно е станал сакатлъкът, не е много ясно.

Заради навехнатия крак на едрогърдата брюнетка, продуцентите на "ВИП брадър" от дни са на нокти. Ако травмата се окаже по-сериозна, може да застраши влизането й във "ВИП брадър". Именно Лозанова е голямата изненада в този сезон.

Реклама

След години преговори този път участието й е почти сигурно. Продуцентите и Николета в момента уточняват последни детайли около престоя й. Според последна информация Ни Ло ще се появи за две седмици в шоуто. Именно заради нейното присъствие целият сезон е под наслов "Женско царство". Николета ще е царицата, която ще командва в къщата. За тази й роля Лозанова буквално извива ръцете на продуцентите от години. Категорична е, че освен космически хонорар, за да влезе в къщата, мацето иска и централна роля, както и излъчените кадри да бъдат подбрани така, че в никакъв случай имиджът й на секссимвол да не се оронва.

"Николета има цял куп изисквания за фризьори и гримьори, които ще се грижат през цялото време за нея. Ако има и най-малка болка в крака, няма да влезе изобщо, за да не я гледат накуцваща", издават от предаването. Това би поставило целия сценарий на предаването под въпрос.

Сумата, която прилапва в предаването, е 250 000 лева, издават запознати с финансовата част на "ВИП брадър". В предни години претенциите на Николета достигали и до половин милион лева. В момента Лозанова няма никакви ангажименти освен рекламни снимки за Инстаграм. Тя не се е появявала в ефир, след като бе сменена в "Папараци" от Венета Райкова. Ни Ло имаше мераци за свое шоу, но така и не се получи. Тя се пробва и за водеща в Кипър, но Ники Михайлов я прецака. Той развали договора си с местен отбор и двамата се прибраха в България. Така сега единственият й бъдещ ангажимент си остава "ВИП брадър".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама