Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7015709 www.bgdnes.bg

Национал на Англия е изнасилвач

Нов жесток скандал с английска футболна звезда избухна на Острова. Ежедневникът "Дейли стар" разкри потресаваща история за играч от Висшата лига, който дрогирал и изнасилил момиче. Името на заподозрения, който беше част от националния тим на световното първенство в Русия, засега се пази в следствена тайна.

Момичето също не е упоменато поименно. Тя разказва как е била нападната от въпросния футболист и негов приятел в апартамент. Атаката се случила в Уестминстър. Девойката се озовала там, след като срещнала мачовците в лондонски нощен клуб.

Реклама

Жертвата подала оплакване в полицията часове след атаката. Момичето е френски модел. Тя била разпитана в Париж, когато се завърнала от пътуването до Лондон. Освен това е преминала и преглед.

Всичко започнало от вечеря в баровския квартал ДМейфеърУ в ресторант. Последвало излизане в нощен клуб. Там мацката изпила две чаши шампанско и една водка. Тя потанцувала с футболиста и дори си разменили целувка. Малко след това повърнала от алкохола.

Групичката не спряла дотук. Те се качили на такси и отишли до апартамент. Французойката легнала да спи сама. Когато се събудила през нощта, видяла как националът на Англия правел секс с нея, след като бил махнал нейното бельо. Тя била объркана и дезориентирана и не можела да се бори. После изгубила съзнание. Когато се събудила, играчът лежал до нея. Малко след това неговият приятел също се изредил на моделката.

Жертвата не успяла да намери полицейско управление в близост до апартамента. Затова се завърнала в Париж, където разказала случката на местните следователи.

През юни трима футболисти на "Чарлтън" бяха арестувани по обвинение в изнасилване в Ибиса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама