Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7017183 www.bgdnes.bg

Крисия страстно люпи семки

Крисия е страстна почитателка на футбола, видя "България Днес"! И семките...

Малката певица се появи на трибуните на стадиона на "Лудогорец" в Разград в неделя вечерта. Тя изгледа дербито с ЦСКА-София и бурно се радваше на гола на "орлите". Изпълнителката се стряскаше при по-острите влизания на футболистите, но стоически остана до последния съдийски сигнал.

Реклама

14-годишната талантлива артистка беше в компанията на свои приятелки, които също в захлас гледаха препускащите футболисти. Девойките се бяха заредили със солидно количество слънчогледови семки, които заразяващо люпеха. Културата на ядене на семена е от десетилетия по българските стадиони и не е изненадващо, че Крисия е обхваната от манията "ламбада за езика, гимнастика за зъбите".

Близък кадър на режисьора на излъчването на мача показа, че певицата изпитва леки затруднения с люпенето на слънчогледовите семки, но още няколко мача в Разград и вероятно ще стане майсторка. Изпълнителката се е барнала с елегантна лятна рокличка, като задължителен аксесоар продължават да са й дизайнерските очила. Макар да й стоят много добре, те й придават по-възрастен вид и момичето изглежда по-голямо.

Появата в неделя на стадиона е една от първите за Крисия, която наскоро се запалила по футбола. Тийнеджърката е свързана с "Лудогорец" отпреди няколко години, но тогава се изявяваше покрай отбора чисто професионално, а не за забавление. През март 2014 г. малката тогава Крисия изпя "Моя страна, моя България" и българския химн на стадион "Васил Левски". Изявата й беше последвана от осминафиналната среща в Лига Европа между отборите на "Лудорогец" и "Валенсия". Над 30 000 души бурно аплодираха разградчанката, чийто глас не трепна от вълнение и се справи повече от блестящо.

От следващия месец Крисия все по-рядко ще има възможност да следи мачовете на тима, тъй като се мести да живее в София. Тя беше приета да учи в Националното музикално училище "Любомир Пипков" и животът й тотално ще се промени. Все още няма яснота дали в столицата ще е е сама, или ще бъде придружена от семейството си.

"Знам, че няма да ми е лесно да заменя спокойствието и удобството на малкия град с големия и динамичен град София, но се вълнувам много от новото начало! Очаквам промяната да ми се отрази положително и дори нямам търпение! Ще ми липсват близките и любими хора. Госпожата ми по пеене и групата по танци. Имах достатъчно време да си почина и не се чувствам уморена, а по-скоро заредена за нови предизвикателства. Бях и на море и си прекарах прекрасно с приятели. Мечтая да стана истински музикант. Да мога сама да си пиша музиката и текстовете. Искам да покоря света като певица и актриса. Да прославя България и да радвам хората с моята музика. Да съм щастлива!", коментира пред време пред "България Днес" детето-чудо на българската музика.

По-голямата сестра на певицата - Тифани, също е свързана с разградския отбор. Красавица имаше връзка с юношата на "Лудогорец" Георги Стоянов, но двамата се разделиха. Младежите изглеждаха много влюбени и постоянно си качваха фотоси, но към днешната дата двамата са заличили всички общи снимки в профилите си в социалните мрежи.

Хубавицата Тифани не е останала дълго време сама и в момента си има нов приятел, с когото постъпва по същия начин - много общи снимки и сърчица и весели емотикони по профилите. По време на предишната си връзка тийнейджърката посещавала мачове на "Лудогорец", за да наблюдава любимия си, но сега трудно може да бъде видяна на стадиона. "Дали Крисия няма да последва съдбата на кака си и да си хване гадже футболист? Юношите на отбора са много популярни в Разград. Симпатични момчета са, с тренирани тела и момичетата им се радват. А и Крисия порасна, не е онова дете, което познаваме от първите й появявания на малкия екран", шушукат безделници из Разград.

Реклама
Реклама
Реклама