Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7018035 www.bgdnes.bg

Гибона се събра с бившата си в Колумбия

Легендата Божидар Искренов за първи път се събра с бившата си съпруга Алина след развода им. Това стана на сватбата на дъщеря им Настася в събота, а двамата показаха, че са заровили томахавката в името на щастието на детето си.

Красивата наследничка на Радостта на народа избра най-желаната дата за сключване на брак тази година - 18.08.2018. Според двойката еднаквите цифри ще им донесат късмет в семейния живот. Причината е, че е симетрична, лесно запомняща се и носеща щастие според звездите. В азиатските култури 8 е щастливо число, защото звучи като думите за просперитет и изобилие, а и напомня на символа за безкрайност.

Реклама

На това заложиха и Настася и Джонатан Баер. Те вдигнаха приказна сватба в Меделин, Колумбия. Церемонията беше в огромно имение - хасиенда, където живеят вторият баща и майката на младоженеца. Сред главните действащи лица в паметния ден бяха Гибона и бившата му съпруга Алина. Искренов предаде дъщеря си на нейния избраник, а майка й бе неотлъчно до нея в най-важния й ден. Тя й помогна с всички ритуали преди бракосъчетанието.

На снимките липсва настоящата жена на Гибона - Кремена, която най-вероятно е пропуснала събитието. По същото време тя качваше кадри от екскурзия във Венеция. Явно двамата с Искренов са преценили, че е по-добре той да пътува сам за сватбата.

Настася и съпругът й Джонатан ще живеят в Далас. Дъщерята на Гибона е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Джонатан е 30-годишен, мениджър в една от най-големите компании за онлайн продажби в света.

Радостта на народа има и син – Георги, от брака с Алина. Наследникът на футболната легенда също живее в САЩ – във Вирджиния. Освен това той е шампион на България по хокей на лед. Искренов и Алина се разведоха преди години, а раздялата им бе придружена с бурен скандал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама